We are starting our own brewery and you can be the first one to try our beer!

We are starting our own microbrewery!

LAFKAS BREWERY

18927008_10213671999613736_309790229_o

You can find our article in

°ENGLISH° °FRANÇAIS° °NEDERLANDS° °ΕΛΛΗΝΙΚΑ°

°ENGLISH°

*Jeeuj*

Last year in May we applied for European subsidies and guess what: we got the approval! After a lot of GREEK bureaucratic paperwork, our file was ready and we send everything in. With this money we could financially support the whole project! Amazing isn’t it?

*Auuuuuuh*

The only thing that stops us now is bureaucratic delay (this happens within every bureaucratic system we guess). The subsidies are postponed for 2 extra months. So this means: no money yet.

*Woehoe!*

So we had to come up with a plan B! Why not pre-sell our beer? If you are up to taste an aromatic, refreshing, unfiltered and unpasteurized handcrafted beer, then here is your moment.

Get your first 12 freshly brewed beers by contributing 50 euro! If 400 of our friends and family and whomever believes in us is doing this before the 10 of July, we are flowing the beer this summer! If not… well we will have to wait until next summer 😥

* How does it work? *

By contributing 50 euro (or more 😉 ) you will receive 12 beers and a t-shirt and if you are willing to invest more than 2000 euro in us we will provide you a return ticket from your city in Europe to Crete and give you a private tour of our fantastic brewery! Feeling the need to go for it? Contact us through our Facebook page: Lafkas Brewery Facebook or via e-mail: lafkasbrewery@gmail.com and we will provide you the necessary things to proceed. Soon you will have 12 beers to share with friends and family! It would be amazing if you would come to the brewery and see where it is all happening to pick up your beers but of course we know that this is not always possible. Therefor we will arrange something so that these beers can arrive at your door.

We hope to have convinced you to support our little new microbrewery and that you will become our very first Lafkas Brewery beer lovers!

Do not hesitate to contact us for more information 🙂

Yours sincerely,

Michalis and Aurelie, the brewers.

PS: If you want to be up to date of the progress of our brewery, like our Facebook page and we will keep you informed through there

°FRANÇAIS!°

Nous commençons notre propre microbrasserie!

LAFKAS BREWERY

* Youpie! *

L’année dernière, en mai, nous avons demandé des subventions européennes et devinez quoi: nous avons été accepté! Après beaucoup de bureaucratie grecs, notre dossier était prêt et nous avons tout envoyé. Avec cet argent, nous pourrons financer le projet en entier! Incroyable n’est-ce pas?

* Auuuuuuh *

La seule chose qui nous arrête maintenant est le retard de l’administration locale (nous imaginons que cela se produit ailleurs aussi). Les subventions sont reportées pour 2 mois supplémentaires. Donc, cela signifie: pas encore d’argent.

* Yes! *

Nous étions donc obligé de trouver un plan B! Pourquoi ne pas pré-vendre notre bière? Si vous désirez de déguster une bière artisanale, aromatique, rafraîchissante, non filtrée et non pasteurisée, alors vous êtes au bon endroit.

Obtenez vos 12 premières bières fraîchement préparées en contribuant 50 euros! Si 400 de nos amis et de notre famille et ceux qui croient en nous le font avant le 10 juillet, nous pourrons faire couler la bière cet été! Sinon … nous devrons attendre l’été prochain 😥

* Comment faire? *

En contribuant 50 euros (ou plus 😉 ) vous obtenez 12 bières et un t-shirt et si vous êtes prêt à investir plus de 2000 euros, nous vous offrirons un billet aller-retour de votre ville en Europe vers la Crète et vous aurez droit à une visite privée de notre brasserie fantastique! Ça vous tente ? Un pack ou un voyage ? Alors contactez-nous via notre page Facebook: Lafkas Brewery Facebook ou par e-mail: lafkasbrewery@gmail.com et nous vous fournirons les informations nécessaires pour y procéder. Bientôt, vous aurez 12 bières à partager avec vos amis et votre famille! Ce serait également un plaisir de vous accueillir dans notre brasserie et de vous montrer comment nous fabriquons nos/vos bières. Nous pouvons bien entendu aussi vous faire parvenir les bières sans que vous ayez à vous déplacer.

Nous espérons vous avoir convaincu de soutenir notre petite nouvelle microbrasserie et nous espérons que vous deviendrez nos premiers amateurs de bières de la brasserie Lafkas!

N’hésitez pas à nous contacter pour plus d’informations 🙂

Cordialement,

Michalis et Aurelie, les brasseurs.

PS: Si vous voulez rester au courant de l’évolution de notre projet, likez notre page Facebook, nous vous tiendrons au courant

° NEDERLANDS °

We starten onze eigen microbrouwerij!

LAFKAS BROUWERIJ

* Jeeuj *

Vorig jaar in mei hebben we Europese subsidies aangevraagd en raad eens wat: we hebben de goedkeuring gekregen! Na veel GRIEKS bureaucratisch papierwerk was ons dossier klaar en stuurden we alles op. Met dit geld zouden we het hele project financieel kunnen ondersteunen! Geweldig, nee?

* Auuuuuuh *

Het enige wat ons nu tegenhoudt is de bureaucratische vertraging (dit gebeurt waarschijnlijk overal een beetje). De subsidies worden uitgesteld voor 2 extra maanden. Dus dit betekent: nog geen geld.

* Woehoe! *

We moesten een plan B voorzien! Waarom niet ons bier voorverkopen? Als jij een aromatisch, verfrissend, ongefilterd en niet gepasteuriseerd handgemaakt biertje wilt proberen, dan is hier jouw kans.

Krijg jouw eerste 12 vers gebrouwde bieren door 50 euro bij te dragen voor 10 juli! Als 400 van onze vrienden en familie en al wie in ons gelooft dit doet dan zal deze zomer het bier kunnen stromen! Zo niet … dan zullen we moeten afwachten tot volgende zomer 😥

* Hoe werkt het? *

Door 50 euro bij te dragen (of meer 😉 ) krijg je 12 bieren en een t-shirt en als je bereid bent meer dan 2000 euro in ons te investeren, bieden wij jou een retourticket van uw stad in Europa naar Kreta en een privétour van onze fantastische brouwerij! Voel je de noodzaak om hiervoor te gaan? Neem contact met ons op via onze Facebook pagina: Lafkas Brewery Facebook of via e-mail: lafkasbrewery@gmail.com en wij geven u de nodige informatie om verder te kunnen. Binnenkort heb je 12 bieren om te delen met vrienden en familie! Het zou geweldig zijn als je naar de brouwerij kwam om je bieren op te halen en je zo zelf kunt zien waar het allemaal gebeurt maar natuurlijk weten we dat dit niet altijd mogelijk is. In dat geval organiseren we iets zodat deze bieren tot jouw deur kunnen komen.

Wij hopen jou te hebben overtuigd om onze kleine nieuwe microbrouwerij te steunen en we hopen dat jij onze eerste Lafkas Brouwerij bier liefhebber wordt!

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie 🙂

Hoogachtend,

Michalis en Aurelie, de brouwers.

PS: Als je op de hoogte wilt blijven van de vooruitgang van onze brouwerij, like onze Facebook pagina, daar zullen wij jou op de hoogte houden van het project.

°ΕΛΛΗΝΙΚΑ°

Τον προηγούμενο Μάιο κάναμε αίτηση για χρηματοδότηση σε ένα πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και μαντέψτε: επιλεχθήκαμε! Ύστερα από μια μάχη με την αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία καταφέραμε να συλλέξουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να υποβάλλουμε το φάκελο μας. Με τα χρήματα της επιδότησης θα μπορούσαμε να χρηματοδοτήσουμε το όλο εγχείρημα! Δεν είναι τέλειο;

Επειδή όμως ζούμε σε μια χώρα που η γραφειοκρατία είναι διαρκώς παρούσα να σου υπενθυμίζει τη ματαιότητα πολλών πραγμάτων, το πρόγραμμα στο οποίο επιλεχθήκαμε και υποβάλλαμε εγκαίρως τα δικαιολογητικά μας αποφάσισε να επιβραβεύσει αυτούς που δεν έπραξαν το ίδιο και έδωσε παράταση δυο μηνών. Αυτό μεταφράζεται φυσικά σε καθυστέρηση της χρηματοδότησης.

Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να περάσουμε σε ένα σχέδιο Β. Σκεφτήκαμε λοιπόν να πατήσουμε σε μια ιδέα ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό και να προχωρήσουμε σε προπώληση της μπύρας μας. Αυτό θα μας εξασφαλίσει το απαραίτητο κεφάλαιο κίνησης για να ξεκινήσουμε τα πρώτα μας βήματα. Αν σας αρέσουν οι δροσερές, αρωματικές, αφιλτράριστες και απαστερίωτες μπύρες αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε για να γίνεται κομμάτι μιας τέτοιας προσπάθειας.

Με πενήντα ευρώ (ή περισσότερα) μπορείτε να συμμετέχετε στο εγχείρημα μας και εμείς σε αντάλλαγμα θα σας στείλουμε 12 μπουκάλια μπύρας από την πρώτη μας παραγωγή καθώς και ένα μπλουζάκι με το σήμα μας. Αν βρεθούν 400 φίλοι μας το όνειρο μας θα γίνει πραγματικότητα και ως το τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε τα πρώτα μας μπουκάλια.

Πως λειτουργεί;

Αν σας αρέσει η ιδέα μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της σελίδας μας Lafkas Brewery Facebook είτε μέσω μέιλ στο lafkasbrewery@gmail.com και εμείς θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Θα χαρούμε επίσης να σας δούμε στα Χανιά στο ζυθοποιίο μας. Ελπίζουμε να σας πείσαμε να υποστηρίξετε αυτό μας το εγχείρημα και να γίνετε οι πρώτοι που θα απολαύσουν τη μπύρα μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας ερώτηση και αν μπορείτε να κοινοποιήσετε την παραπάνω ανακοίνωση μας θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτο.

Με εκτίμηση,

Aurelie και Μιχάλης

ΥΓ: Αν θέλετε να σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το εγχείρημα μας δεν έχετε παρά να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s